TGIF! :)

Thank God It’s Friday! Well… Thursday, i suppose…

Så har jag äntligen jobbat färdigt för denna veckan, fast det inte är fredag! 🙂

Jag är fortfarande sjukskriven 50%, och jobbar med lite olika schema. Ibland förmiddag, ibland eftermiddag, och en dag i veckan ledigt. Och denna veckan blev alltså fredag den lediga dagen vilket passar bra eftersom jag planerat att försöka orka köra till Tredenborg och min stuga i helgen.  Jag ville gärna åkt idag, men börjar lära mig lyssna till mig själv. Jag kommer nog aldrig mer att kunna göra som jag gjorde förr. Jag kunde ”vända på en femöring” (som man säger), och bara åka till lägenheten och hämta resväskan, kasta i mig en kopp kaffe och sen köra de 23 milen! Men när jag kom hem vid 16-snåret så kraschade jag i soffan istället, och försöker komma upp tidigt i morgon och resa. Jag tror det var nyttigare att ta hänsyn till att jag är trött.

solen

Det fanns iofs ett bidragande skäl till. Jag hade varit framme cirkus åtta ikväll, om jag först stannar till i stan och köper en kasse mat. Och då är det redan becksvart, så det blir nästan bara att försöka få i sig mat lite snabbt och sen i säng. OCh sängen skulle ag behöva nästan med det samma, för jag är trött, och måste, som jag redan har skrivit, tyssna på kroppen när den är trött. Jag har inte den där ”lilla extra energin” längre, som gör att jag kan sova i kapp senare. Inte som förr i alla fall, när det inte var så noga.

Så nu blir det en lugn kväll. OCh jag lyssnar inte om nån tycker att jag är lat och att jag kunde sovit när jag kom fram. För nä, det kan jag inte så länge jag inte har återhämtat mig ordentligt. Kanske aldrig, men det får vi se då!

Kram på er!
Sussie a.k.a. Ödmjuka Kaxan

Jag ser fram emot din kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s