30 dagar dag 15 – Mina drömmar

Drömmar… Det kan vara så olika saker. Drömmar på natten, framtidsdrömmar och mycket annat.

Just nu är en av mina framtidsdrömmar att jag ska få chansen till ”riktigt” jobb i samma bransch som jag nu har min fas3-plats. För där, bland den sortens människor, trivs jag. Ni som följt mig ett tag vet att jag jobbar inom Hela Människan/RIA, där jag träffar människor som av ena eller andra orsaken har varit eller är socialt utsatta. Jag trivs, och har insett att mina erfarenheter är värdefulla. Därför är en av mina drömmar att få jobba mer i den gruppen. Få uträtta mer.

En annan dröm är att flytta till havet. För jag behöver havet. Jag blir lugn av havet. Oavsett hur havet ser ut. Stormande, stiltje, bottenfruset. Jag kan alltid hämta inspiration vid havet.

Och nu ska jag snart gå till sängs, och drömma saker. I de drömmarna kommer jag med största säkerhet att fara iväg till en vän som inte har det så bra just ikväll. Men som får hjälp av proffs på det område hen inte orkar kämpa själv just idag (U know who U are). Jag är så stolt över dig, fina vän. Dig kommer det att gå bra för, för du har viljan att det ska vända! Mer än så får ni andra inte veta.

tigersweetKärlek till alla mina läsare, i synnerhet till min speciella vän… Love You!

Sussie a.k.a. Ödmjuka Kaxan

Jag ser fram emot din kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s