Lite Pippi och lite kontroversiell…

Jag var onekligen trött när jag vaknade i morse. Men så går det när man reser hem sent från sin minisemester och inte är i säng förrän kvart över tolv! Antagligen är det därför jag har haft en seg eftermiddag. Inte orkat så mycket mer än gå funderarpromenader, och titta ut på regnet som jag lagom hann inomhus innan det störtade ner!

Imag0390

Jag funderade bl.a. på en sak jag vet att jag har bloggat om förut. Att det var bekvämare på sätt och vis att vara konservativt svartvitt kristen. Då hade man färdiga svar på allting, och behövde inte ta ställning. Men ¨andra sidan å är det nyttigare att tro på den guden som gkräver att jag ska använda det jag har fått. Som vill att jag ska ta ställning själv. Till vad jag själv tycker och känner. Och att min åsikt inte måste vara fel bara för att det är min åsikt!

Jag vet att jag har kontroversiella åsikter ibland, som inte är särskilt politiskt korrekta. Men måste man alltid vara korrekt. Kan man intte få vara den Pippi Långstrump man är? Som blir jagad av konstaplarna Kling & Klang och socialtant Prussiluskan? De som har jagat mig hette iofs varken Kling & Klang eller Prussiluskan, men jag har onekligen vissa likheter med fröken Långstrump! Bestämmer själv hur jag ska leva, utan att vilja blanda in hur andra tycker jag ska leva, och det går för det mesta bra. Och precis som Pippi så känner jag mig lite ensam ibland… Det som skiljer är väl att jag inte har en resväska full med pengar. Hade jag haft det så hade jag snickrat på min egen ”Villa Villekulla” lite…  😉

Sköt om er alla bloggvänner!
Sussie aka Ödmjuka Kaxan

Jag ser fram emot din kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s